(VIDEO) POGLEDAJTE KAKVE “ZAPISE” BOŠNJACI PLAĆAJU PO 1500 EVRA

249

Poznati cazinski hafiz Fuad Abdullah Seferagić je na svom facebook profilu uživo objavio video snimak koji je do ovog trenutka pregledalo 115 000 ljudi, a na svojim facebook profilima je podijelilo i preko 1000 ljudi za manje od 24 sata.

Hafiz Seferagić se dvanaest godina se bavi liječenjem Kur’anom, učenjem šerijatske Rukje, te je u sinoćnjem videu javnosti pokazao sihr, koji je neka nana u Bosni i Hercegovini napravila nekom mladom paru, i naplatila 2 500 KM.

U snimku pokazuje punu kesu raznih zapisa, te ih otvara i objašnjava šta je u njima zapisano, te objašnjava čega se to trebaju paziti oni koji pomoć traže kod učača Rukje.

Hafiz Fuad Abdullah Seferagić je rođen 25. januara 1970. godine u Cazinu. Godine 1990. završio je Gazi Husrev begovu medresu u Sarajevu, dok 2003. položio je hifz Kur’ana pred hadži hafizom Halidom Hadžimulićem r.a.. Već godinama jedan od najpoznatijih bosanskih karija Kur’ana i kantautor (tekstopisac i izvođač) ilahija i kasida u BiH. Može se slobodno reći da je poslije dr. Džemaludina Latića napisao najviše ilahija na bosanskom jeziku. Snimio je sedam albuma, dok je u pripremi album kompletanog Kur’ana. Preveo dvije knjige sa njemačkog na bosanski jezik.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *