ABAZOVIĆ: Čanak će sve da uradi za 500 eura

227

Premijer Crne Gore Dritan Abazović spomenuo je danas na sjednici Skupštine Crne Gore predsjednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka navodeći da će “lider LSV reći šta god hoćete za 500 eura”.
“To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmjere svoju vojsku na mene i Vladu… Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 eura po ugovoru, i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 eura će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje“, rekao je Abazović.

“Srušite Vladu, nikakav problem nije. Nisam išao da molim SPC za podršku. Da me nijedan čovjek neće glasati, potpisao bih Temeljni ugovor“, rekao je još Abazović.

On je naveo i kako nema “nikakvu političku kalkulaciju”.

Inače, crnogorski premjer Dritan Abazović poručio je danas u parlamentu, odgovarajući na inicijativu o izglasavanu nepovjerenja njegovoj vladi, da priča o švercu cigareta u Crnoj Gori ima veze s ubistvom urednika lista Dan Duška Jovanovića.

Tokom sjednice došlo je i do vrijeđanja kada je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović govorio u Skupštini, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić dobacio je “g…o jedno najveće”.

Izvor: Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *