Baba (90) pozvala HITNU POMOĆ i tražila bizarnu stvar – dežurna ekipa se prekrstila kada su čuli šta je pitala

157

Većina nas zna da se brojevi hitnih službi okreću samo u slučaju nužde, kako ne bismo potencijalno blokirali vezu onima kojima je zaista neophodna pomoć. Međutim, čini se da ne razmišljaju svi o tome, pa su operateri američke hitne službe koja stoji iza broja 911 odlučili da podele najkomičnije i najčudnije pozive na koje su odgovarali.

Svoja iskustva su podelili na “Reditu” i od pitanja – kako pripremiti ćurku za Dan zahvalnosti do kažnjenog tinejdžera, teško je odlučiti koji je najluđi razlog.

Jedan operater je otkrio kako je jedan građanin pozvao da traži broj telefona picerije, a drugi se setio žene koja je “izašla iz crkve i vožnja do omiljenog fast fuda je predugo trajala, pa joj je trebala pomoć policije”.

Neki od poziva su bili krajnje bizarni, uključujući gospođu koja se žalila na “intimne odnose komšijskih čivava”, jer je to smatrala odvratnim.

– Zvao nas je dečak, kojeg je majka kaznila oduzevši mu Soni Plejstejšn i objašnjavao kako pokušava “psihički i fizički da ga povredi” – ističe drugi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *