Bečić čestitao Dan opštine Rožaje

117

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić, čestitao je predsjedniku Opštine Rožaje Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću i svim građankama i građanima Rožaja, 30. septembar – Dan opštine Rožaje.

„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja.

Krupnim primjerima u svojoj istoriji uspijevali ste da pokažete koliko cijenite nasljeđe različitosti kao veliko kulturno i istorijsko bogatstvo. Nepokolebljiva posvećenost ideji multikulturalizma i multietničnosti, te okrenutost jednih na druge, predstavlja jedini vjerodostojni i utabani pravac koji treba da slijedite.

Prirodna bogatstva kojima vaša opština obiluje, kao i autentična i sadržajna turistička ponuda predstavljaju vrijedan potencijal za uspješan razvoj vaše privrede koji će, siguran sam u to, doprinijeti poboljšanju životnog standarda vašeg stanovništva i dati zamajac budućim investicijama i otvaranju novih radnih mjesta.

Uprkos  zdravstvenim, socijalnim, ali i drugim savremenim izazovima, uvjeren sam da ćete vođenjem dugoročne i planske razvojne politike, uspjeti da spriječite odlazak mladih ljudi iz vašeg kraja.

Uz najiskrenije želje da Rožaje u narednom periodu osjeti ubrzan ekonomski i društveni prosperitet još jednom vam čestitam Dan opštine 30. septembar“, naveo je Bečić u čestitki.

Antenam.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *