Bijeljopljac UBIJEN ZBOG 90.000 EURA! Delević imao pozamašan kriminalni dosije

274

Policija je uhapsila B. T. (24) zvanog Kikinda u srijedu oko 15.30 sati kod Dobanovaca zbog sumnje da je pola sata ranije u Ugrinovcima kod Beograda ubio Bijelopoljca Dražena Delevića (33) čije je tijelo pronađeno na zadnjem sjedištu džipa BMW X6.

Identitet žrtve nije odmah mogao da bude utvrđen jer ubijeni kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta. B. T. je uhapšen i kod njega je pronađen i pištolj koji je, kako se sumnja, koristio u izvršenju krivičnog djela – kaže izvor Kurira.
NAĐENO PET ČAHURA

Prema njegovim riječima, policija je na licu mjesta pronašla pet čahura ispaljenih iz pištolja, a navodno je jedan hitac ispaljen ubijenom i u glavu.

Tijelo je zatečeno na zadnjem sjedištu BMW X6. Zadnja desna vrata automobila bila su otvorena. Čuli smo da je čovjek kog znamo tu iz kraja po nadimku Kikinda osumnjičen za ubistvo. Inače, navodno je sa ubijenim u automobilu bio još neko, treća osoba, koja je uspela da pobjegne – priča mještanin Ugrinovaca.

On dodaje i da poznaje uhapšenog mladića.

Važio je za finog momka, nismo čuli da je do sada privođen. Vozio je prvo nekog “golfa”, pa je kupio crnog “pasata”, za koji je navodno podigao kredit kako bi ga kupio. Došao je iz Kikinde i zaposlio se u jednoj velikoj firmi u Batajnici. U posljednje vrijeme, počeo je malo bolje da se oblači i da troši nešto više novca – kaže sagovornik.

Kako dodaje, uhapšeni je živio kao podstanar u Ugrinovcima, i do prije nekoliko mjeseci je djelovao kao vrlo skroman mladić. On navodi i da se spekuliše da je motiv zločina koji se dogodio usred dana, svađa oko prljavih poslova u koje su bila umiješana obojica muškaraca.


PREVOZ MIGRANATA

Navodno su zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za veliki novac prevozili su iregularne migrante. Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželio da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijeni. U svakom slučaju svi govore o tome da se sukob dogodio zbog nekih velikih para – kaže stanovnik Ugrinovaca za Kurir.
Nezvanično se pominje da je posrijedi suma od 90.000 eura.

Inače, ulica u kojoj se zločin dogodio bila je blokirana do kasno popodne.

UBISTVO U UGRINOVCIMA

Veliki broj pripadnika policije i zamjenik Višeg javnog tužioca u Beogradu satima su na licu mjesta vršili uviđaj i prikupljali sve tragove zločina – kaže izvor.
OSUMNJIČENI POSLAO PORUKU

Ili se kidaš i boriš ili šutiš i ne postojiš

Osumnjičeni B. T. kom je određeno zadržavanje do 48 sati, poslije kog će biti priveden na saslušanje, bio je aktivan na društvenim mrežama. On je u septembru objavio fotografiju dvije pesnice.

Ili se kidaš i boriš ili šutiš i ne postojiš – piše u opisu ove objave.

Ubica

Ubica

DEBEO DOSIJE UBIJENOG DELEVIĆA: SUDI MU SE ZBOG ŠVERCA DROGE

Ubijeni Dražen Delević poznat je policiji od ranije. Naime, on je bio hapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu više 200 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju.

Dražen Delević

Dražen Delević

Zbog tog krivičnog djela u toku mu je suđenje u Crnoj Gori, a on se na posljednje ročište, održano 19. novembra u Bijelom Polju nije pojavio uz opravdanje “da ima problema sa okom”.

Međutim, tužilac je tražio da mu se odredi pritvor, jer očigledno izbjegava da se pojavi pred sudom.

Delević je, podsjetimo, hapšen i u Srbiji i to zbog oružane pljačke mjenjačnice. Također, Delević se sumnjičio i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 eura.

Ubica

Ubica
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *