“BILA JE TATINA MEZIMICA, MOJ BRAT NE MOŽE DA DOĐE SEBI” Potresna ispovijest strica djevojke koja je nađena mrtva na Zvezdari

218

“Ona je bila tatina mezimica. Moj brat ne može da dođe sebi. On, kao i cela porodica i selo su u šoku. Velika tragedija. Nedaj bože nikome”, drhtavim glasom priča za “Blic” Miodrag K., stric studentkinje Ivane K. (26) koja je juče pronađena mrtva u stanu na Zvezdari.”

Studirala je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, tamo je i živijela jedno vrijeme. Onda se preselila u Beograd, radila je i studirala. Bila je društvena, vesela, uvek nasmijana – priča nam potreseno Miograd.

Kako kaže, Ivana se roditeljima nije javljala dva dana, te su oni kontaktirali sa braćom od tetke kako bi otišli i provjerili zašto ne mogu da stupe u kontakt sa svojom ćerkom.


Miodrag Krivokapić

– Ona se stalno čula sa roditeljima, imali su divan odnos pun ljubavi. Bilo im je čudno što se ne javlja, s obzirom na to da je veoma odgovorna. Zvali su braću i kada su je vidjeli da leži blijeda na krevetu, a na vratu ima podlive, zanijemeli su. Velika tragedija, neverovatno šta nas je zadesilo – dodaje Ivanin amidža.

On navodi i da u toj zgradi žive tri studentkinje, ali da je Ivana živjela sama u stanu.

Kako Miodrag navodi, njegova bratanica je ranije trenirala folklor, a dok je bila mlađa i karate.

– Jako je voljela životinje, kod roditelja je imala kucu o kojoj se brinula. Ona je bila djevojka za primjer. Ima i mlađeg brata Filipa, divna jedna porodica. Nije što su moji ali zaista ovo nismo zaslužili. Moj brat je vozač, vozi kamione u inostranstvu a majka joj je radila u fabrici cipela. Ugledna, poštena porodica. Svi smo u šoku, šta da vam kažem. Ne možete ni da zamislite kako nam je. Idem danas kod njih – priča nam neutešan Miodrag.


Ivana sa bratom Filipom

Podsjetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine, a nesrećna djevojka pronađena je sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama, dok su na vratu bili vidljivi podlivi.

Tijelo je odnijeto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je djevojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

– Inspektori su u stanu djevojke uzimali tragove, provjerava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odnijeto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja – objašnjava izvor.

Danas je isplivala i informacija da braća nesrećne devojke nisu razvalila vrata, kako se u prvi mah mislilo, već da su sestru ugledali kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, a da su potom pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Izvor Sandžak Danas /Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *