“BILO JE STRAŠNO, AUTO SE OKRETAO 30 METARA” Potresna ispovijest brata Sajime M. (21)

401

Bila je nasmejana, duhovita, fina, vrijedna .. Svi su je obožavali. Neverovatna tuga, jedan mlad, dobar život se ugasio – potresne su riječi Seada M., brata od amidže Sajime M. (21) koja je jutros poginula u saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara.

Kako Sead M. brat nastradale djevojke kaže za “Blic” ona je jutros išla na posao sa mlađim bratom (14), a od magle i poledice izgubila je kontrolu nad vozilom.

– To je bilo strašno, jezive scene.. Auto se 30 metara okretao po putu. Ona je od jačine udarca dobila unutrašnje krvarenje zbog čega je i umrla. Mlađi brat je prošao bez povreda – navodi brat nastradale Sajme M.

Kako kaže brat koji je bio sa Sajimom u kolima, ne može da dođe sebi od šoka.

– On je mali, ima samo 14 godina. I dalje je u šoku, kao i cijela naša porodica – dodaje Sead.

Sead navodi i da je njihova porodica velika, te da Sajima ima još dvije mlađe seste i dva brata.

– Svi smo u šoku. Ja inače živim u Njemačkoj, došao sam ovdje na odmor i eto šta se desi. Mi smo očajni, ne možemo da vjerujemo da se to desilo. Velika tragedija da se na takav način završi mlad, nevin život – rekao je brat.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u mjestu Cvijetnje kod Novog Pazara, kada je djevojka upravljajući “polom” iz za sada nepoznatog razloga sletela s puta i prevrnula se.

Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *