BLIC PIŠE: Oliver Antić bio prijavljen da je ćerkicu (9) navodio na seks: Procureo dokument koji otvara pitanja u vezi sa smrću

126

Nepunih mesec dana pre nego što je poginuo u Portugalu pri padu sa litice zvane Usta pakla, protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu, u Beogradu je podneta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je Antić navodio na seks svoju ćerkicu koja je u tom trenutku imala 9 godina.

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice. Prva strana tog dokumenta, sa punim imenom i prezimenom devojčice, sinoć je objavljena i deljena na društvenim mrežama. “Blic” ovim putem apeluje na sve korisnike društvenih mreža da ne dele taj dokument ako se na njemu vidi puno ime i prezime maloletnice.

“Blicu” je sinoć nezvanično potvrđeno da je objavljena prva strana privatne krivične prijave u potpunosti autentična. U prijavi se Antić tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Antić je poginuo pre četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane Usta pakla, koja je poznata turistička atrakcija u blizini Lisabona. Portugalski mediji tvrde da je reč o samoubistvu, a Antićeva porodica da se radi o nesrećnom slučaju.

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka devojčice podnela protiv Antića, a čije detalje nećemo u potpunosti prenositi zbog zaštite maloletnice, Antić se tereti da je od leta 2020. do 12. avgusta 2021. godine u svojoj kući u Beogradu navodio na seksualne radnje ćerkicu koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina.

Antić je, navodno, ćerkici pokazivao svoj polni organ i predlagao joj da ga dodirne i poljubi. Majka devojčice u prijavi tvrdi i da je Antić devojčici skidao majicu i dirao je po grudima, da je go ulazio u tuš kabinu u kojoj se ona u tom momentu tuširala i da ju je saterivao u ćošak.

“Blic” je nezvanično saznao da je Prvo osnovno javno tužilaštvo odmah bilo krenulo u proveru navoda iz privatne krivične prijave. Ipak, zbog smrti Antića prijava će biti odbačena, a slučaj će zvanično ostati nerazjašnjen.

Portugalski mediji su objavili da je na dan svoje pogibije Antić bio u automobilu sa vozačem kojem je naredio da stane pored litice Usta pakla, sa koje se potom bacio.

Odmah su alarmirani pomorska policija i vatrogasci, a Antić je još bio živ kada su ga izvukli, ali je ubrzo preminuo.

Porodica je demantovala navode o samoubistvu i tvrdi da se radi o nesrećnom slučaju.

Blic.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *