Bosanac Idriz savladao manijaka u Čikagu: Spljoštio sam ga kao palačinku (VIDEO)

2

Idriz Redžović postao je junak Čikaga, kada je zaustavio nasilnika u jednom američkom marketu. Kako porenose američki mediji huligan je prethodno maltretirao zaposlene, a Redžović se fizički obračunao s njim nakon što je udario 19-godišnjeg radnika marketa „7-Eleven“.

Kako navodi Redžović, prošlog četvrtka otišao je u radnju „7-Eleven“ da kupi nešto za decu i primetio muškarca koji maltretira ljude napolju.

“Prišao mi je i rekao šta gledaš”, rekao je Redžović.

Redžović kaže da je nastavio da posmatra muškarca, koji je na kraju ušao u radnju. Tada je bio svedok kako osumnjičeni napada radnika. Redžović kaže da su u tom trenutku preovladali njegovi instinkti.

“Video sam ga da je udario zaposlenog u glavu, skočio sam, zgrabio ga kao na treningu, spustio ga, spljoštio ga kao palačinku i onda sam ga svezao kao perecu u poziciju tzv. Ukrasni papir”, rekao je Redžović.

Redžović je 18 minuta držao lopova na zemlji do dolaska policije. Tih 18 minuta borbe je snimljeno i snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

“Ma daj čoveče”, rekao je u jednom trenutku mladić kojeg je “zarobio” Redžović.

Redžović mu je rekao da ga ne pušta, jer je maltretirao radnice i nasrnuo na zaposlenog.

Kada je policija stigla, uhapsila je osumnjičenog.

Na Instagram profilu Redžovića piše da je rođen u planinama BiH, a da je odrastao na ulicama Čikaga. Takođe, navodi da je otac petero dece. Inače, ima pojas u điuđici i ima svoju akademiju u Čikagu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.