BS: Mi smo pobjednici izbora, Rožaje i Bijelo Polje pokazali snagu naše partije

233

Historijski rezultat Bošnjačke stranke u Rožajama, gdje je BS osvojila apsolutnu vlast sa 22 mandata, pokazatelj je da je Bošnjačka stranka jedini autentični predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i istinski zastupnik prava bošnjačkog naroda, saopćila je večeras Bošnjačka stranka.

“BS će nastaviti da vodi ispravnu politiku kao i do sada. Hvala građanima na ogromnoj podršci koju su nam danas pružili. Naš fenomenalan rezultat u Rožajama pokazuje da Bošnjaci nedvosmisleno biraju Bošnjačku stranku kao svog političkog reprezenta i to je nešto što je dobro za sve buduće političke procese. Izuzetno smo zadovoljni rezultatom u Bijelom Polju, gdje smo osvojili pet mandata, što je pokazatelj rasta podrške našoj partiji i u tom gradu. Nema vlasti u Bijelom Polju bez BS, mi smo pobjednici današnjih izbora.

Moramo istaći da smo zadovoljni rezultatom u Plavu, gdje smo osvojili sedam mandata i pokazali da imamo najstabilnije biračko tijelo. Ljudi sve više daju povjerenje Bošnjačkoj stranci i taj trend više niko neće moći da zaustavi.

Bošnjačka stranka će biti dio buduće vlasti i u Baru, što je samo potvrda trenda da BS ide uzlaznom putanjom”, navode iz Bošnjačke stranke.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *