ĆERKA MUFTINICE ELME NADMAŠILA MAJKU PO LEPOTI: Ponosno joj objavila slike pa otkrila šta joj je rahmetli otac Zukorlić obećao FOTO

185

BEOGRAD/NOVI PAZAR – Mlada Mina, ćerka rahmetli muftije Muamera Zukorlića i njegove druge supruge Elme Elfić, izrasla je u pravu lepoticu, a majka joj je uoči male mature čestitala svršetak osnovne škole na Instagramu.

Tom prilikom ona je pratiocima otkrila detalj iz porodičnog života i napisala šta je pokojni muftija jednom prilikom obećao starijoj ćerki, a ona preuzela u amanet da to i ispuni.

Njenu objavu prenosimo u celosti…

U jednom momentu Mininog odrastanja i sazrijevanja, kupilli smo joj lanac sa tri laste raširenih krila. Laste su simbolizirale muftiju, nju i mene.

Na večeri koja je bila organizirana samo za nas troje otac joj je uručio lanac i okačio joj ga oko vrata rekavši joj da kroz život mora biti hrabra, odlučna i dostojanstvena, i da se mora boriti za put koji će izabrati u vidu slobodnog leta laste na lancu, a da ćemo mi, kao roditelji, uvijek biti tu kao podrška.

Nažalost, naše jato, Božjom voljom, ostalo je bez jedne laste. Danas, na dan njene male mature, majka joj čvrsto obećava, uz Božju pomoć, da njen let i njene visine niko i ništa neće narušiti, kao što joj je to i otac obećao.

Lasto naša, leti raširenih krila, a majčino srce i naše gnijezdo, Amirovo, Ahmedovo, Ajšino i mamimo, te čeka kad god se umoriš. Uvijek i zauvijek.🍀💚

Podsetimo, muftija je sa Elmom izrodio četvoro dece – dve ćerke i dva sina.

Kurir.rs/Instagram
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *