CIJELA DRAGA U ŠOKU! Komšija progovorio o Muratu koji je upucao Maju, pa izvršio samoubistvo

142

Predsjednik MZ Draga kod Tutuna Mušina Tahir progovorio je o zvjerskom činu mještanina Murata P. (55) za kojim policija traga zbog ubistva Maje Odalović iz okoline Kraljeva koja je rodom sa Kosova.

“Zatečen sam kao čovjek i kao mještanin sela Draga viješću od juče. Strašna je vijest da je Murat uradio takvu stvar i da je zločinac. Bolje

bih podnio da sam čuo da se satro negdje ili kako god izgubio glavu i život nego što je to uradio. Cijelo selo je u šoku i treba da plati za zloćin. Obrukao je sve nas, a ne samo svoju porodicu”, kaže Tahir.

O Muratu prvi čovjek u selu kaže da je čudak i da je nestalan, pa i da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

“Čudnovat je to čovjek i nikad mu se ne zna gdje je. Živio je i u Njemačkoj, a ima sina iz prvog braka koji je dobar momak. Žao mi njega što će da nosi teret takvog oca”, ispričao je Tahir vidno razočaran.

Policija Murata prije 20 godina isprebijala zbog stalnih ekcesa

Murat P. je u novogodisnjoj noći 2001. godine isprebijan kada se sukobio sa policajcima usled pijanstva i tuče u lokalu. Međutim on kasnije vodio spor sa policijom zbog toga pravdajuci se da su na njega sluzbena lica imala pik jos dok je sa bratom držao kafanu u Tutinu, kao da se zbog toga devedesetih odselio u Njemačku.

Mještani tvrde da je ustvari Pepić tučaroš i pijanac i da ga je bio glas da se bavio podvođenjem konobarica.

Murat P. (55) koji je osumnjičen da je ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, a zatim njeno tijelo bacio u rijeku Ibar, izvršio je samoubistvo. On je, prema saznanjima, pucao sebi u glavu.

Kako Informer saznaje, njegovo tijelo pronađeno je u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba koje se nalazi u širem području Tutina.

Izvor: Republika/Informer
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *