Crnogorac stao na put gradonačelniku Nikšića: Oni koji veličaju Dražu Mihailovića ne mogu preko moje očevine

75

Danas su ka deponiji Mislov do mogli samo kamioni sa vodom i oni koji su vozili šut za zatrpavanje deponije kako bi se ugasio požar. Dragan Nikčević odlučan je da daljnjeg ne dozvoli prevoz smeća preko njegovog imanja do deponije, a danas nije dozvolio ni predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću da obiđe Mislov do, piše Pobjeda.

Kaže da ne dozvoljava onima koji pjevaju četničke pjesme i veličaju Dražu Mihailovića da pređu preko njegove očevine, tim prije što je njegov otac stradao od izdajnika i on ostao kao siroče.

Kratko su porazgovarali predsjednik Kovačević i Nikčević, čelnik grada podno Trebjese je kazao da je došao da nađu najbolje rješenje, da riješe problem, te da to što je vlasnik imanja razgovarao s predsjednikom SO Nemanjom Vukovićem ne znači mnogo.

“Pogrešna adresa, sa mnom ste trebali da razgovarate, a ne sa predsjednikom SO, ali bilo je kako je bilo. Došao sam da vidim možemo li na dobrobit svih građana riješiti problem, ako ne možemo nadležni organi će raditi svoj posao i to je to”, rekao je Kovačević pojašnjavajući Nikčeviću da on ne može biti četnik, da je mnogo kasnije rođen… ali i da Nikčevićevog oca nijesu mogli ubiti četnici desetak ili više godina nakog Drugog svjetskog rata.

Bilo je i neprijatnih tonova u tom susretu danas na prilazu gradskoj deponiji.

Vatrogasci su povukli vozilo koje je dežuralo od jutros, mada zaposleni na deponiji tvrde da im mnogo od pomoći nijesu ni bili, te tvrde da se radi o opstrukciji i nepoznavanju funkcionisanja deponije, pa iako je neuređena, jer se godinama tamo nije dogodila nikakva povreda, a požare su uspijevali brzo ugasiti…
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *