Danas obavljena dženaza NOVOPAZARCU UČESNIKU DŽIPIJADE: Izet bio jedan od najiskusnijih vozača

474

Izet Bronja (47), off-roud vozač koji je nastradao juče kod Ivanjice posle džipijade, danas mu je bila dženaza sa ikindije namaza u Novom Pazaru, a polalzilo se od Stambol džamije.

Podsetimo, Bronja je nastradao juče po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mjestu okupljanja.

Izet Bronjafoto: Facebook

– Nastradali Novopazarac prevrnuo se na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege koje su išle za njim odmah su pritčale kako bi mu pomogle i prenjele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda – ispričali su očevici.

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostiloase i grupa “Off-Road Novi Pazar 4×4” čiji je Bronja bio član, a veliki broj prijatelja i kolega sa nevjericom i tugom su dočekali ovu informaciju.

– Brate naš Izo, prijatelju, duže i učitelju ovog sporta Allah ti dženet podario, ostaćeš nam u sjećanju kao jedan od najiskusnijih vozača ovog sporta. Zivećeš u našim srcima vječno – napisao je jedan od kolega.

Opšrostile su se kolege širom Srbije:

– Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima iz kluba. Bog neka mu se smiluje, oprosti grehe i uvede ga u raj – oprostile su se kolege.

Izet je iza sebe ostavio Suprugu Muzaferu, sina Mehmeda i dvije ćerke, Mirelu i Amelu. Hatar će se obaviti u porodičnoj kuči u naselju Mur bb.

Izet Bronjafoto: Facebook

Izet Bronjafoto: Facebook
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *