Dečak izašao iz školskog autobusa, pa potrčao pod KAMION: Ono što je vozač uradio izazvalo ŠOK (VIDEO)

152

O snimku se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljen negde u Norveškoj

Saobraćaj može biti potencijalno opasan za sve koji učestvuju u njemu, a oni koji spadaju među najugroženije svakako su deca. Sigurno ne moramo da vam objašnjavamo zbog čega je to ako, ali ovaj će snimak ipak ‘otrezniti’ mnoge.

Norvežanin i vozač kamiona na Jutjubu je objavio snimak neverovatne reakcije svog kolege koji je naišao iz suprotnog smera i ‘suočio’ se sa školarcem koji mu je ‘izleteo’ pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

O snimku se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljen negde u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana videlo više od 800 hiljada ljudi, a verujemo da su većina njih roditelji koji su snimak pokazali svojoj deci.

Brojni komentatori na Jutjubu i Reditu ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila neverovatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

No, da ne dužimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite deci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se cesta prelazi na pešačkom prelazu. Koliko god fantastične bile, nemojte dopustiti da život vašeg deteta ovisi o nečijim kočnicama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *