Dejana dobija JEZIVE PRIJETNJE zbog promjene vjere: “Bacićemo ti bombu na kuću”/VIDEO/

127

Pobednik “Zadruge” i bivši učesnik rijalitija Dejan Dragojević nedavno je priznao da je promenio veru, te da je već četiri godine u islamu.

A onda su se pojavili navodi Vesne Rivas da je pored vjere promjenio i ime i da se danas zove Zijad.

Ovim povodom pobjednik rijalitija “Zadruga” se oglasio na svom Jutjub kanalu i otkrio da se vratio sa hodočašća u Meki, te da ipak nije promjenio ime.

Stigao sam kući. U Beogradu sam. Dobijao sam komentare da neću moći da uđem u Srbiju, da mi je zabranjen ulazak u Beograd. Vi raspravljate o tome u šta ja treba da vjerujem. Dobijao sam pretnje da će me ubiti, zaklati, baciti bombu na kuću. Ja sam šokiran – rekao je Dejan, pa dodao:

Ne dotiču me komentari, ono što me je najviše nasmejalo je što ste mi dali ime. Dobro, Vesna kao Vesna, uvijek mi je davala ime. Još jedno ime mi je dala, ali meni je smješno. Pozdrav za nju. Legenda je – ispričao je Dragojević, pa rekao koje arapsko ime mu se dopada.

Babe i dede uvijek komentarišu, moraš da se zoveš Ismet, Asmer, Esmin. U suštini ti ne moraš da promeniš ime, niti ću ikada promjeniti ime. Znaš koji je osjećaj kad usred Saudijske Arabije, kad se ja predstavim “Zdravo, moje ime je Dejan, ja sam iz Srbije”, odmah vide kao, Dejan iz Srbije u Meki.

Vrata su ti svuda otvorena da idem preko reda. Neću lagati, rekao bih da sam promjenio ime. Jedina dva imena koja su mi zvučna i koja mi ostavljaju utisak su Abdulvahab ili Vehab, to je ono kada nekoga zovu vehabijom, to je čovek koji je širio šerijat u islamu, a drugo ime je Zulkarnejn.

Dok sam bio u braku sa Dalilom išao sam redovno u džamiju, svaki post sam postio – zaključio je Dejan.

Blic/SANDZAK DANAS
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *