Demokrate: Cilj URE je da sruši Vladu, pa da funkcija premijera bude dostupna i za Abazovića

107

Cilj GP URA jeste rušenje 42. Vlade Crne Gore, ali tako da za to neko drugi preuzme krivicu, nakon čega bi u novonastaloj situaciji funkcija premijera po njihovim željama bila dostupna i za Dritana Abazovića, poručuju u reagovanju iz Demokratske Crne Gore.

“Sredstva kojim se taj cilj ima postići jesu konstantno dizanje tenzija i pravljenje novih sukoba putem zamjena teza i političkog podmetanja koji se javnosti pokušavaju “prodati” za principijelnu politiku. I to građani Crne Gore moraju da znaju. To je ona ista politika u kojoj Abazović tvrdi da je za ustoličenje, a onda traži zabranu ustoličenja.

Putem konstantnih podizanja tenzija i opstruisanja dogovora teži se stvoriti duboko političko blato iz kojeg bi nastalo lažno opravdanje za GP URA da naprave još jedan potez u maniru Pozitivne i izigraju volju građana koji su razvlastili kriminogeni DPS. Odatle i njihova konstantna vika kako se svi ostali, dakle većina od 38 poslanika, bore za fotelje u samoj Vladi, a samo oni ne bore, jer ih samo oni imaju!

Primjer za to jeste tvrdnja Miloša Konatara da “ukoliko ne dođe do rekonstrukcije ova Vlada nastavlja da funkcioniše”. U toj mega obmani Konatara se upravo i najjasnije vidi cilj GP URA: da ne dođe do rekonstrukcije i da Vlada nastavi da funkcioniše, ali po njihovoj želji do prve krivine. Jer interesi i jasna volja građana Crne Gore ne predstavljaju ništa onima koji se bore isključivo za svoje pozicije.

Osim toga, Konatar u pokušaju da stvori krivu sliku situacije krajnje politički licemjerno ocjenjuje kako sporazum između Demokrata i DF-a znači “objedinjavanje opcije na političkoj decnici”, što bi “liberalne i zelembaće” onda trebalo da u očima javnosti učini hiperprogresivcima iako svi vide da im je ubjedljivo najmilija boja plava i da se samo za nju bore”, navode u reagovanju na današnje poruke Miloša Konatara iz GP URA.

antenam.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *