hapsenje djevojke

DJEVOJČICA UBILA DJEČAKA: Udarala ga po glavi, a onda njegovo tijelo BACILA U RIJEKU

242

Tijelo dječaka (16) pronađeno je u četvrtak ujutru u rijeci Pena kod Tetova, a za njegovo ubistvo sumnjiči se 17-godišnja djevojka.

Nakon uviđaja i otpočinjanja istrage, tužilaštvo u Tetovu je Osnovnom sudu podnijelo zahtev za sprovođenje pripremnog postupka zbog sumnje da je maloljetnica počinila ubistvo.

Osnovno javno tužilaštvo u Tetovu podnijelo je nadležnom sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv lica koje se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo ubistvo iz člana 123. stav 1. KZ. Osumnjičena 17-godišnja djevojka namjerno je oduzela život šesnaestogodišnjem djetetu. Ona je posle verbalne svađe u automobilu u blizini mjesta Banjice, više puta udarila žrtvu oštrim predmetom u glavu, nanevši joj teške povrede opasne po život. Zatim ga je gurnula u rijeku Pena, a osoba je pronađena mrtva nizvodno. Nadležni javni tužilac podnijeo je Sudu predlog za određivanje mere pritvora – saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Javnog tužilaštva.

Kako prenose makedonski mediji, sedamnaestogodišnja djevojka je iz Rogle u Tetovu, a policija je o incidentu obavila službeni razgovor sa još jednom maloljetnom osobom iz Tetova.

– Dana 22. decembra 2022. godine u 14 časova obavljen je službeni razgovor sa 17-godišnjim maloljetnikom iz Rogle. Takođe, u vezi sa događajem, u prisustvu roditelja, predstavnika Centra za socijalni rad, advokata i medicinskog lica, obavljen je razgovor sa 17-godišnjim maloljetnikom iz Tetova – saopštio je Tužilaštvo.

Mediji pišu da je dječak, koji je pronađen mrtav, iz Novog Sela, prenose Novosti.

Njegov otac je prijavio da se u srijedu oko 16 časova udaljio od kuće. Vozilo je pronađeno oko 02.20 časova u blizini ugostiteljskog objekta u mjestu “Banjice”, dok je beživotno tijelo pronađeno juče ujutru oko 7 časova.

Sandžak Danas / Novosti

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *