Djevojka koju je Matej zadnju zvao: ‘Muka mi je. Da mi je barem ranije javio da dolazi’

152

Periš je te noći vidio na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom ju je i zvao. Ona je policiji ispričala da nije čula Matejev poziv

Misteriozna Splićanka koju je Matej Periš zadnju kontaktirao u noći nestanka kaže da joj je žao što se nije javila na Matejev propušteni poziv koji je imala u 22.39 sati, kada ju je kobne noći nazvao iz kluba Gotik, piše Nova rs.

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš u noći kada je nestao u više navrata bio u kontaktu ili je pokušao ostvariti kontakt s prijateljicom iz Splita, koja je u isto vrijeme također bila u Begradu sa svojim društvom.

Periš je te noći, dok je s prijateljima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, vidio na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom ju je i zvao. Ona je policiji ispričala da nije čula Matejev poziv. U razgovoru za TV Prvu, rekla da joj je to “najveća muka od svega”, obzirom da je zadnja osoba koju je Matej zvao prije nego je nestao.

– Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer me možda zvao da mi kaže da dolazi u Beograd. Ja bih im rekla gdje da idu i što da rade – rekla je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Nakon što se pojavila informacija da je ona Matejev zadnji kontakt, mediji su objavili da je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *