DRAGINJA VUKSANOVIĆ Dodik je izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije, kao i Vlada Crne Gore što je u službi zvanične Srbije

133

Na ova, ali i ostala aktuelna pitanja za Mrežu je odgovarala Draginja Vuksanović-Stanković, žestoki protivnik velikosrpskom nacionalizmu i zastupnica Socijaldemokratske partije Crne Gore.

„Naravno da je Dodik izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije, kao što mi imamo i zvaničnu Vladu Crne Gore koja radi u službi zvanične Srbije preko crkve Srbije i preko izvršilaca u Demokratskom frontu, koji je jedna od partija vladajuće većine u Skupštini Crne Gore.

Sve su to izvršioci tuđih režima, a protiv svojih država. Dodik mora da shvati da je Bosna i Hercegovina jedinstvena teritorija. Ne mogu više u Bosni i Hercegovini postojati one granice koje su nekada bile. Mora postojati jedinstvena i stabilna BiH, i kao takva jedino može ući u Evropsku uniju. To je moj stav“, poručila je, između ostalog, Draginja Vuksanović-Stanković u intervju za magazin Mreža.

https://www.facebook.com/federalna/videos/1565156947151253

federalna.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *