DRITAN: Bečiću, da li zbog straha od snimka iz Beograda napuštate evropski kurs?

126

“Trepnite ako ste ucenjeni ili ako vam je medijski tim oteo neko iz Statisovih medija. Čuvamo i razvijamo sektor bezbednosti, rado ćemo vam pružiti zaštitu”.

Građanski pokret URA saopštio je da sumnja “da zbog nekih ozbiljnih ucena Aleksa Bečić napušta evroatlantski kurs” i da “tera URU da isto učini”.

Iz URA su reagovali na na navode Demokratske Crne Gore, koja je između ostalog poručila “da dok je Dritan Abazović u Vladi, da ona ne može biti ekspertska”.

“Ako zbog pretnji beogradskih tabloida o navodnom snimku Alekse Bečića napuštate evropski kurs, onda Vaša partija ne zaslužuje iole ozbiljan odgovor”, navode iz URA .

Dodaju da nisu sigurni da je autor saopštenja Demokrata shvatio njihovo prethodno saopštenje, jer, kako kažu, “nisu mislili na sinoćnji dogovor Bečića iz izolacije i lidera DF-a, već na prošlogodišnji Sporazum lidera tri pobedničke koalicije”.

“Apsurdno je da o vezama sa Vučićem pričaju oni koji sklapaju tajne dogovore na izmaku prvog Dana srpskog jedinstva”, navode iz URA.

Dodaju da je i domaća i međunarodna javnost znaju “da u Vučićevim fiokama nema našeg potpisa”, ali da sumnjaju “da zbog nekih ozbiljnih ucena Aleksa Bečić napušta evroatlantski kurs i tera URU da isto učini”.

“Do sada ste se kao kukavice krili u izolaciji, a sada se krijete iza administratora stranica i tviter botova. Trepnite ako ste ucenjeni ili ako vam je medijski tim oteo neko iz Statisovih medija. Čuvamo i razvijamo sektor bezbednosti, rado ćemo vam pružiti zaštitu”, zaključuju iz URE.

Blic.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *