Dritanova novogodišnja idila: Abazovići porodično na odmoru na Zlatiboru FOTO

216

Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović, praznične dane provodi sa porodicom na Zlatiboru.

Na fotografijama koje je postavljao na storije na društvenoj mreži Instagram vidi se kako mu društvo prave brat Džihan, priznati stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primene matičnih ćelija u lečenju bolesti i sestra Sanela, takođe specijalista medicine za kliničku mikrobiologiju, sa njihovom decom.

Dritanov brat Džihan javnosti nije nepoznat. O njegovim uspesima iz oblasti medicine kojom se bavi se priča i piše, gostuje u televizijskim emisijama u kojim često govori o primeni matičnih ćelija u lečenju raznih bolesti. Prethodnih meseci često je i u Srbiji i u Crnoj Gori govorio o primneni matičnih ćelija u lečenju korona virusa, a da se tad nije znalo da je reč o rođenom bratu mladog crnogorskog političara.

Dritan se često na društvenim mrežama hvalio bratovljevim uspesima. Tako je bilo i kada je na svom Fejsbuk profilu postavio snimak gostovanja svog brata na jednoj televiziji.

„Moj brat, dr Džihan Abazović, govorio je o mogućnostima lečenja COVID-19 pomoću matičnih ćelija“, napisao je tada Dritan i podelio snimak.

Osnovne studije završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završio i specijalizaciju iz urgentne medicine, a autor je i koautor brojnih radova iz ove oblasti.

Džihan živi godinama u Beogradu, dok je sestra Sanela u Ulcinju

Dritan ne krije svoju naklonost prema deci svog brata i sestre, a sa sestrićem se često pojavljivao u javnosti. To je učinio i na jednom od kongresa njegove stranke URA u Ulcinju na koji je došao upravo u pratnji slatkog sestrića.

Ipak, porodičnoj idili će uskoro doći kraj, jer Dritan već 4. januara, prvog radnog dana ove godine, mora da bude u Crnoj Gori kako bi se vratio svojim dužnostima i obavezama.

https://www.instagram.com/p/BdQbWjWBblR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *