EKSKLUZIVAN SNIMAK IZ NOĆI UBISTVA IVANA TRIFUNOVIĆA Brat Velje Nevolje izjurio iz automobila i krenuo na njega, a nekoliko sekundi kasnije vidi se JEZIV PRIZOR

109

“Blic” je došao u posed ekskluzivnog snimka iz večeri ubistva Ivana Trifunovića (22), koje se dogodilo 14. januara 2021. godine, a za koje je okrivljen njegov najbolji prijatelj Damir Ibrahimović (21). Ovaj snimak će biti dokaz na sudu i biće prikazan na narednom ročištu.

“Na ulici nije bilo nikoga, nije se čula svađa”

O svemu što se te večeri događalo govorio je pred sudom kao svedok i Ivanov otac Dragiša Trifunović, koji je za “Blic” rekao da mu u prvi mah nije bilo jasno šta se dogodilo i ko je naneo smrtnu ranu Ivanu.

– Kamere su snimile i tu se vidi, a na njima nema treće osobe… Ivan ide prema njemu sa rukama u džepovima, znači nije se nadao, nije mislio da će da ga povredi, a on istrčava iz kola i direktno ga udara.

Dok Ivan vadi ruke iz džepova, on ga udara drugi put, tada je pokušao da pobegne, okreneo se, ali je odmah pao – rekao je Dragiša za “Blic” i dodao da je kasnije razmišljajući shvatio da na ulici u tom trenutku nije bilo nikoga osim njih trojice:

“Damir je u odbrani rekao da je Ivana neko jurio, da je bilo svađe, ali nije, nikoga nije bilo na ulici. Da je bilo svađe, tuče, to bi se čulo, bila je noć, bilo je tiho, čuo bi neko od komšija. A nisam ni ja video da neko beži, ja sam naišao 30 sekundi posle toga”.

Oružje i Ivanova jakna nestali

Oružje kojim je Ivan ubijen do danas nije pronađeno. Prema rečima veštaka, u pitanju je oštar predmet, koji ima oštricu sa obe strane, a kojim je uboden direktno u srce.

Dragiša je rekao da je ostalo jedno nerešeno pitanje – šta se desilo sa Ivanovom jaknom.

– Bio je u jakni, vidi se i na snimku kad ga vučemo da je u njoj, malo mu je spala, ali je u njoj. Ne znam da li je ostala u automobilu ili je spala kad smo ga u bolnici iznosili, uglavnom, od tada je nestala, nigde je nema. Nema ni oružja, nisam ga video ni tamo – naveo je.

Ubistvo Ivana Trufunovića se dogodilo 14. januara 2021. na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini zgrada u kojima su živele porodice Ibrahimović i Trifunović.

Prethodila mu je proslava Nove godine na kojoj su bili ubijeni Trifunović i okrivljeni Ibrahimović, inače rođak Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, sa društvom i na kojoj se, prema Damirovim, ali i prema rečima svedoka nisu sukobljavali.

Ibrahimović je uhapšen istog dana i nalazio se u pritvoru do 7. aprila ovde godine. Na teret mu se stavlja krivično delo ubistvo, za koje mu se sudi pred Višim sudom u Beogradu. Negirao je krivicu.

Link za video

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ekskluzivan-snimak-iz-noci-ubistva-ivana-trifunovica-brat-velje-nevolje-izjurio-iz/9tnev1p
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *