GLUPAČO, KO MENE MOŽE DA OTME: Belivukov klan preko Skaja poslao poruku Mihajlovićevoj ženi, ona odmah provalila da to nije on

184

Katarina S, nevenčana supruga Gorana Mihajlovića (21), prve žrtve klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ispričala je u Tužilaštvu za organizovani kriminal da je on nedelju dana pre nestanka insistirao da se sa Banjice, gde su živeli, presele kod njegovih roditelja.

– Tih dana je bio jako čudan – navodno je ispričala i dodala da su ona i Mihajlovićev drug A. N. posumnjali da je on otet, kada je A. N. na Skaju stigla poruka navodno od Gorana, upućena njegovoj supruzi: “Glupačo, ko mene može da otme, dobro sam, sve je u redu”.

– Goran je na Skaju koristio nadimak “No nejm” i poslao je poruku A. N. da 7. aprila dovede Katarinu i njihovo dete da ih vidi. Kada je došao taj dan, Goran se nije javljao, pa je Katarina otišla u policiju i prijavila nestanak – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Takođe, Katarina S. ispričala je da je navodno na televiziji, na snimicima iz kuće strave u Ritopeku, videla mašinu za pravljenje ekstazija svog muža, i tako naslutila da je i on žrtva surove kriminalne grupe.

Kako Kurir saznaje, Katarina je u Tužilaštvu za organizovani kriminal navela da je znala da njen suprug prodaje drogu, ali da joj nije poznato da je imao posla sa Belivukom ili Miljkovićem.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Goran Mihajlović, Nestali, Ubistvo, Surduk, Kuća Strave
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, STEFAN STOJANOVIĆ/ MONDO

Takođe, ona je detaljno opisala i šta je prethodilo nestanku njenog muža, ali i šta je usledilo nakon tog 1. aprila 2019. godine, kada se Mihajloviću izgubio svaki trag.

(Kurir.rs)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *