Godinu dana od strašne nesreće u Novom Pazaru: Tri mladića stradala u direktnom sudaru automobila

111

NOVI PAZAR – Prošlo je tačno godinu dana od pogibije trojice mladića u saobraćajnoj nesreći u Novom Pazaru: Demira Smajovića (22), Almira Sulejmanovića (24) i Džamila Nuradinovića (23).

Udes u kome su poginula tri mladića, a teže i lakše povređena četvorica dogodio se na magistralnom putu Novi Pazar – Ribarice.

Tragedija se dogodila na blagoj krivini, a sumnja se da je “audi”, kojim je Demir Smajović sa prijateljima prenosio vizire, prešao u drugu traku i sudario se sa “opelom” kojim su se Nuradinović i Sulejmanović kretali ka Novom Pazaru.

– Kola su bila potpuno smrskana, četiri sata su izvlačili povređene i poginule, a svuda okolo bili su delovi automobila, ali i viziri koje su momci prevozili – pričao je tada jedan od očevidaca za Kurir.

“Audi A6” kretao se magistralom iz pravca Novog Pazara ka Ribaricu.

– U blagoj desnoj krivini u naselju Lukare “audi” je, po svemu sudeći, izašao iz svoje trake i svom silinom udario u “opel”. Poginuli Smajović je sa još trojicom mladića navodno krenuo u Ribarice da nekim prijateljima odnese vizire, dok su se trojica mladića iz “opela” kretala ka Pazaru – obajsnio je tada sagovornik.

Kako su tada ispričali prijatelji nastradalog Džamila Nuradinovića, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Naime, pre osam-devet godina, takođe u saobraćajnoj nesreći, život je izgubio Džamilov stariji brat.

indeksonline.rs/Telegraf.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *