“GORAN JE POČEO SA DEVIZAMA 90ih, BIO JE KAO VOJNIK” Prijatelj ubijene porodice Đokić kaže da su njih troje živeli po rasporedu koji je POMOGAO UBICAMA

261

Porodica Đokić iz Aleksinca ubijena je pre dve nedelje, njihovi egzekutori nisu identifikovani, a policija i dalje sklapa mozaik o zločinu. Kako vreme odmiče ovaj monstruozni slučaj je pod sve većim velom crne misterije, a u međuvremenu o ubistvu se “isplelo” bezbroj teorija, međutim, nijedna nije zvanično potvrđena.

Tokom dosadašnje istrage ispitano je oko 100 ljudi, a mnogi od njih su pričali jednu istu stvar o tome kakav je Goran bio i kako je živeo.

– Gorana sam poznavao dugo, išli smo u školu zajedno. Sećam se njegovih početaka. Znate, u ona vremena izlazio je na ulicu da bi preživeo, kao i svi mi. Radio je s devizama, a uporedo je nabavljao robu iz Bugarske, koju je prodavao. Goran je prvi otvorio menjačnicu u Aleksincu i ona je dobro poslovala.

Međutim, siguran sam da tog dana nije nosio sa sobom 100.000 evra, kao što se pominjalo – rekao je sagovornik koji je poznavao ubijenu porodicu Đokić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *