Hafiz Seferagić: Ko stalno visi na ogledalu, ima problem sa džinima

184

Hafiz Fuad Abdullah Seferagić je je već više od dvije decenije jedan od najpoznatijih bosanskih karija Kur’ana i kantautor (tekstopisac i izvođač) ilahija i kasida u BiH, piše portal Crna Hronika.

Poslije dr. Džemaludina Latića napisao je najviše ilahija na bosanskom jeziku. Oženjen je i otac petero djece, a 12 godina se bavi liječenjem Kur’anom, učenjem šerijatske rukje.

Na svom Facebook profilu podijelio je dvije zanimljive priče.

Žene koje špricaju usne, tetoviraju obrve i pumpaju se silikonom, imaju uglavnom problem sa dzinima.

Majke koje rode djecu na carski rez, osim blizance, imaju uglavnom problem sa džinima. Muškarci koji briju obrve imaju najčešće problem sa džinima. Ko stalno visi na ogledalu, ima problem sa džinima. Ko se dugo zadrzava u wc ili se dugo kupa vrelom vodom, ima problem sa dzinima.”

STATISTIKA “POROĐAJ NA CARSKI REZ”

Rođenje djeteta je sigurno najveća Allahova blagodat prema roditeljima a jedno od velikih iskušenja je kada supružnici iz bilo kojeg razloga ne mogu “dobiti” dijete. Ponekad Allah Plemeniti kuša svoje robove a ponekad “zasluga” leži u nama pa zato ne možemo kriviti Gospodara svih svjetova. Da budem figurativan, u brojkama, radi lakšeg razumijevanja: Uzvišani Allah iz svoje Milosti i Mudrosti odredi svome robu 1000 poena ali taj rob ne obavlja namaz ili ga obavlja rijetko ili nije skrušen u namazu, ili vara druge poslije namaza, ili čini neki drugi grijeh pa umjesto 1000 poena “osvoji” samo 100 ili samo 10 poena što nije dovoljno da bi “prošao” za olimpijadu. Mnoge žene i muškarci prije braka koriste “zaštitna sredstva”, prezervative, antibaby pile ili spirale kako bi činili nemoral i kako bi sebi ohalalili i sakrili grijeh ili se “čuvali” da žena “ne zatrudni”, pa kada “ispucaju poene”, zarada more grijeha, a onda se udaju ili ožene, Onaj Koji daje život – NE DA ŽIVOT! Ili se supružnici godinama “čuvaju” raznim spiralama ili antibaby pilama što je velika greška u vjerovanju jer Allah daje da se djeca rađaju a ne donose ih rode, niti doktori u epruvetama, niti vantjelesnom oplodnjom. Osim toga, ove stvari su nevjerovatno štetne po zdravlje žena i unose opasan poremećaj u sklad njihovih hormona.

Allah daje život i smrt a ko drugačije vjeruje ili misli, mora se restartovati i vratiti na prvi stupanj Ilmihala.

Do sada sam tretirao oko 3000 žena koje su rodile jedno ili svako dijete na carski rez. Preko 2500 njih su imale reakciju na sihir, što statistički govori da se preko 80% porođaja mogu povezati sa sihrom ili sa džinskim djelovanjem. Nekad je uzrok kod muškaraca ali najčešće kod žena. Ne zato jer su one lošije već zato jer su one kao buduće majke ili kao već majke puno osjetljivije, emotivnije, “drugačije štrikane”, više se lickaju i šminkaju, pokazuju svoje tijelo drugima, ranjivije su, međusobno jedna drugoj više zavide i jedna drugoj više prave sihir ili šalju džine nego muškarci, mada to poslednjih godina i kod muškaraca sve više uzima maha. Džin se nastani u tijelu žene, uglavnom u donjem dijelu trbuha ili u jajnicima i materici pa pravi različite ciste na jajnicima ili miome na materici ili na dojkama. Na činjenicu ukazuju bolovi u tim dijelovima tijela. Često puta bukvalno “začepi” jajovode sa šlajmom ili napadne tekućinu muškarca tako da spermiogram pokaže problem kod muškarca, što bi dugoročno gledano, trebalo navesti ženu, nakon takvog saznanja, da se rastane i traži drugog, “zdravog i plodnog” muškarca. Jer, kada doktori i pregledi pokažu da je spermiogram muškarca neaktivan, niko neće tražiti problem u ženi niti će je optuživati. Džin nastanjen u donjem dijelu tijela, u jajnicima ili u materici, ne može biti lociran sa untrašalom pa uživa k’o paša dok žena ne ostane u drugom stanju. Tada nastaje muka. Pokušava već u prvim sedmicama trudnoće ubiti plod na razne načine, ako mu Allah dozvoli, jer džin zna, ako to ne uspije, da bi prirodni porođaj za njega bio koban pa prije samog porođaja zaplaši buduću majku, ili izazove nenormalnu frekvenciju srca kod bebe ili kod porodilje, ili pak zamota pupčanu vrpcu oko vrata bebe, tako da doktori, izbjegavajući rizik, bebu “izvade” na carski rez. Roditelji budu sretni, doktori odahnu a džin ostane neopažen nanoseći i dalje probleme i fitne. Ovakav sihir ili džin, ako je kod žene, napada njenog muža stvarajući mu jake huje i srdžbe, lupanje srca, nervozu, probleme sa potencijom i da bude loš muž, bez ljubavi ili razumijevanja za ženu, kako bi ona prekinula brak ili vezu, jer njen pas ne laje na nju nego na one oko nje!

Izvor:
Cazin.net/ CH
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *