halid beslic

HALID BEŠLIĆ SE SADA OSJEĆA JAKO DOBRO: Na vrijeme sam reagovao, produžen mi je život

81

. Posljednji koncert u Sarajevu mi je bio na stadionu Koševo

Ogromno interesiranje vlada za koncert Halida Bešlića koji će se u mrtu održati u Zetri.

-Rasprodata je ona VIP-ovska varijanta, to sam vidio. To je dobro da se pretprodaja vrši za nas koji radimo koncerte, i da se ljudi snabdijevaju kartama preko interneta. Prije nije to bilo. Ranije 15 do 30 dana pred koncert se počnu karte prodavati. Sada imamo tri mjeseca do koncerta, a već pola sale je otišlo.

Samo je pitanje dana kada će biti rasprodat. Sve smo uokvirili. Produkcijski se brine Nedim Srnja, a moj sin je uz njega. Posljednji koncert u Sarajevu mi je bio na stadionu Koševo. Mislio sam opet na Koševo, ali imao sam želju da jednom odradim Koševo, pa da ne ponavljam. Vratio sam se Zetri jer je i to dobra priča – priča Bešlić i komentira svoje trenutno zdravstveno stanje:

-Nije loše sada. Imao sam problem sa srcem, nisam ni znao. Slučajno sam pozvao dr. Mirsada Kacilu, mog prijatelja, otišao na pregled i ustanovio je da imam začepljenje arterije, pa su stavili stent. Tako da sam sada dobar. Otkrio sam na vrijeme, nisam imao problema. Svi su mi govorili da imam dobro srce, pa nisam ni razmišljao o tome. Na vrijeme sam reagirao, kao i za karotidu, kada sam na vratu ugradio stent. To su stvari koje su mi produžile život, vjerovatno.

Izvor Glam-Blam.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *