Husein je živeo sa svojom porodicom u Švedskoj, dok mu nosu oduzeli djecu

198

Brat Husejn Miftar je živeo sa svojom porodicom u Švedskoj. Bio je proaktivan, voljen i uticajan pojedinac. Pre otprilike šest godina, švedska socijalna služba otela mu je četvoro dece, devojčicu i trojicu dečaka.

Ne postoji jasan razlog zbog kojeg su mu deca oduzeta, osim zbog “verskog odgoja”, prema izjavama njegovog prijatelja Mahmuda Albdbaija. Husejn se svim silama trudio da povrati svoju decu, ali bezuspešno. Njegova deca su ga puno volela i bila izuzetno vezana za njega.

Jednom prilikom su deca pobegla iz ustanove socijalne službe, želeći se vratiti svom ocu, ali ih je socijalna služba ponovo našla i kidnapovala. Jedan od Husejnovih sinova, u jednom intervjuu je izjavio:
“Otac nas nikad nije udario, nijednom, niti je digao ruku na nas. Njegov metod i pristup nama bio je isključivo kroz dijalog.”

Pred kraj prošle godine, Husejnova ćerka je nestala, nakon što je data porodici na usvajanje od strane socijalne službe, i do danas nije poznato šta se s njom desilo. Pre dva meseca, Husejn je uhapšen pod optužbom da je “oteo svoju ćerku”! Naravno, bez ikakvog dokaza.

Pre nekoliko dana, javni tužilac švedskog suda, doneo je odluku da se Husejn oslobodi, jer nema opravdanog razloga za njegovo dalje zadržavanje, ali nažalost, nađen je mrtav u svojoj ćeliji.
Uzrok smrti je nepoznat, a policija tvrdi da je Husejn preminuo od posledica moždanog udara.
Sada ne samo muslimani, već i nemuslimani, Šveđani i njihovi mediji žale za Husejnom i tvrde da je bio potlačen i da mu je učinjena nepravda.

O Allahu, smiluj mu se i oslobodi mu decu, sastavi ih sa njihovom sestrom, sastavi ih sve skupa u Džennetu i osveti se onima koji su ih tlačili!

Слика може припадати 2 особе, брада и људи стоје
OVO TREBA POSLUŽITI KAO LEKCIJA SVAKOM ONOM KOJI RAZMATRA ODLAZAK U TE ZEMLJE.”
Šejh Ijjad El-Kunejbi,
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *