Husein Memić: Slijede veliki izazovi, ali se ne plašim rada

256

Direktor Kulturnog centra Novi Pazar, potpredsjednik Sandžačke demokratske partije (SDP) Husein Memić, koji je danas predložen za ministra turizma i omladine, rekao je da će nastaviti da radi dosadašnjom dinamikom.

On je za portal Free media rekao da mu je velika čast što će biti na čelu tog ministartva, da mu slijede veliki izazovi, ali da se ne plaši rada.

“Daću sve od sebe, radiću kao što sam i do sada radio, jer je potreban jednako veliki trud i rad na lokalu, kao i na republičkom nivou. Mislim da mogu da nastavim da radim dobro i da će moj rad biti vidljiv i u interesu Srbije“, rekao je Memić.

On je istakao da je ovo ministarstvo i do sada ostvarilo velike rezultate.

“Na meni je da sa saradnicima nastavim samo da radim istim tempom, da bi nastavili da postižemo uspjehe. Posljednjih 10 godina bio sam na čelu Kulturnog centra u Novom Pazaru, prije toga sam radio u Turističkoj organizaciji, iza sebe imam dobre rezulatete i verujem da ću iste postići i u Beogradu“, rekao je Memić za naš portal.
Memić (39) je po zanimanju diplomirani ekonomista – master iz oblasti turizma i ugostiteljstva, kao i profesor fizičke kulture.

Predsjedništvo Srpske napredne stranke (SNS) prihvatilo je ranije danas prijedlog mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić sa jednim uzdržanim glasom, saopštio je danas lider stranke Aleksandar Vučić.

A.Bajrović/Free Media
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *