Isplivali NOVI detalji: Drugar nestalog Mateja jurio ZVEZDAŠE po rivi – sve potvrđeno (FOTO)

233

Cijelo Matejevo društvo bilo sklono nekim mangupskim egzibicijama, otkriva izvor

Dok i dalje traje potraga za Matejem Perišem (27), Splićaninom koji je u noći između 30. i 31. decembra nestao bez traga, isplivale su nove informacije o momcima s kojima je došao da se provodi u Beogradu.

Da ova ekipa ima nekoliko tajni o kojima ćuti, iz dana u dan postaje sve jasnije, a jedna od njih je i da je u kombiju kojim su putovali od Zagreba do Beograda bio i pojedinac koji je učestvovao u napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu 2019. godine.

– Taj momak nije huligan u klasičnom smislu te reči. Jeste učestvovao u nekim incidentima kao što je bio taj napad na vaterpoliste, bilo je i nekih priča da je bio blizak sa momcima koji su gurali automobile sa srpskih tablicama u more, ali daleko od toga da je kriminalac – objašnjava izvor Objektiva iz Splita, dodajući da je celo Matejevo društvo bilo sklono nekim mangupskim egzibicijama.

A šta bi to moglo da bude? Rešenje bi mogao da ima bivši policajac, a sada privatni detektiv Braca Zdravković. Kako je potvrdio za naš list, s njim je kontaktirao jedan mladić iz Splita sa saznanjima koja bi mogla da bace potpuno novo svetlo na ponašanje Mateja tokom noći u kojoj je nestao.

objektiv.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *