Isplivali novi DETALJI KRAHA VEZE Rade i Harisa: U sve je umiješana NJEGOVA PORODICA

244

Kao bomba odjeknula je vijest da su pjevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli.

Naime, pjevačica je na društvenim mrežama, nakon mjeseci nagađanja, potvrdila da je raskinula vezu sa Harisom Berkovićem. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da “više nisu zajedno i da mu želi puno sreće”, nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pjevača.

Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snahu. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pjevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Željeli su skroz drugačiji profil snahe – rekao je neimenovani izvor i dodao:

– Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspjela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspio da izgradi uspješnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni.

Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbjegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promjenio je ponašanje prema djevojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli – završava izvor.

(Alo)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *