Da li je ovo prava mis Mundijala u Kataru? Prelijepa Iranka zasijenila mnoge

298

Prelijepa Iranka je u nekoliko sekundi uspjela da otopi srca mnogoljudne publike.

Međutim, kako kažu, fudbal jeste najvažnija sporedna stvar na svijetu, dok se nešto drugo i tiho provuklo kroz ovaj turnir u Kataru. Prije samog turnira su mnogi bili i skeptični oko izdanja publike, ponašanja navijača i navijačica. Hrvatica Ivana Knol je za mnoge jedna od najtraktivnijih navijačica, ali čini se kao da ju je titulu “Mis Mundijala” preuzela jedna Iranka.

Iranka, čije ime ovog puta nećemo otkriti zbog njene bezbjednosti, iako je Telegraf došao do njenog Instagrama, na kom je pronađena samo jedna slika – upravo njena sa Mundijala.

Režiser prenosa je sasvim slučajno u kadru uhvatio djevojku koja je plijenila svojom ljepotom kako gricka semenke, ali čak i tih nekoliko sekundi je postalo dovoljno da se društvene mreže “usijaju”, a da ona postane najljepša mnogima.

Telegraf je pronašao njen Instagram, a tamo je pronašao i jednu poruku koju je uputila svojim pratiocima, ali i svojoj državi.

– Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.


Jedina objava prelepe Iranke na društvenoj mreži Printskrin: Instagram

Sandžak Danas/Telegraf
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *