KAD JE POKUŠAO DA REAGUJE, BILO JE KASNO Otkriven uzrok stravičnog udesa kod Čačka u kom su poginula ČETVORICA MLADIĆA: Snimak iz drona sugeriše šta se tačno dogodilo (VIDEO)

108
Do stravične saobraćajne nesreče u mestu Jančići kod Čačka, u kojoj su četvorica mladića poginula, najverovatnije došlo jer vozač, kako se pretpostavlja, zbog velike brzine nije video krivinu. Kada je pokušao da reaguje, po svemu sudeći bilo je kasno.

Krivina smrti, Čačak
FOTO: SCREENSHOT/ RINA.RS / RINA
Krivina smrti, Čačak

Na snimku iz drona vidi se da je reč o putu okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije video da nailazi na zavoj. Kako se pretpostavlja, drvored je mogao da bude uzrok zašto mladić nije video da nailazi na krivinu.

Takođe, iz gustih krošnji po svemu sudeći pada lišće i trunje, pa je na ovom delu put bio klizav, što je veoma opasno tokom letnjih meseci.

FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RINGIER

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil “suzuki vitara”, koji se kretao iz pravca sela Jančići prema Čačku, sleteo s mosta u korito reke Kamenica. Automobil se kretao lokalnim putem Rosci- ančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

Vozač automobila je, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe – rekao je izvor.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladići su se vraćali sa žurke.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće.

Kako saznaje “Blic”, automobilom je upravljao Ognjen Vasiljević (19), na mestu suvozača je bio Ivan Stančić (19), a na zadnjem sedištu su su sedeli Nikola Zekavica i Luka Mićović.

Blic.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *