Kadirov se obratio Evropi: “Ne dozvolite da ‘maloumni kauboj’ Bajden uništi ceo svet”

231

Lider Čečenije Ramzan Kadirov smatra da je Amerika ekonomski vampir i da je krajnje vreme da se u nju zabode glogov kolac.

“Sjedinjene Američke Države su danas ekonomski vampir u koji je odavno vreme da se zabode glogov kolac. Bajden je ratni zločinac koji zataškava dugogodišnje zločine Pentagona. Spasavajte svoje zemlje.

Ne dozvolite da jedan maloumni kauboj uništi sav preostali svet”, napisao je Kadirov na Telegramu.

Istovremeno se obratio liderima evropskih zemalja sa pitanjem “zašto skoro ceo svet gleda kroz prste Bajdenovim glupostima”. “Ako je oronulog kauboja Bajdena baš briga za vašu ekonomiju ili za to kakvi se negativni procesi dešavaju kod vas, zašto vi, razvijene i evropske zemlje u razvoju brinete za interese SAD više nego za svoje narode i zemlje?

Zašto mislite da ako se SAD plaše Rusije, da ona i za vas predstavlja neku pretnju?”, upitao je Kadirov. Pozvao je evropske lidere da trezveno procene situaciju i da iskoriste priliku da se oslobode američkog ugnjetavanja.

Kadirov je takođe istakao da “ceo islamski svet podržava Rusiju u njenoj borbi protiv univerzalnog zla”, dodajući da se nijedna zemlja u svetu, gde pretežno živi muslimansko stanovništvo, nije pridružila sankcijama protiv Rusije.

Lider Čečenije je takođe istakao da predsednik SAD Džo Bajden, “iako ima ljudski oblik, vodi satanističku politiku, opterećenu staračkom demencijom”. “Ponosan sam što sam musliman i gledam kako su se svi muslimani ujedinili sa nama i izrazili svoj nedvosmislen stav protiv Zapada.

Zato, ma koliko da Bajden i njegovi poslušnici budu pomagali kijevskom režimu, u Ukrajini nećemo ostaviti ni trag nacista, banderovaca i šejtana”, poručio je Kadirov.

B92
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *