Konatar: Iza fašističkog sajta izdaja.me stoje Bečić, Krivokapić…

211

Kako poznat rukopis crtanja meta. Mračni centri su i dalje tu, i spremni su na sve zbog fotelja. Samo neka znaju jedno – što god dođe mi smo mu naredni!, napisao je Miloš Konatar poslanik poslanik GP URA na svom Facebook profilu, nakon što je objavljeno da se pojavio sajt izdaja.me na kome se targetiraju posalnici koalicije Crno na bijelo i SNP-a.

“Za ovo i sve što može izaći iz ovoga lično smatram odgovornima: Aleksu Bečića i Borisa Bogdanovića, kao i kabinet premijera i lično Zdravka Krivokapića, zajedno sa ministrima Milojko Mickey Spajić i Jakov Milatović. Svojom retorikom i djelovanjem su uradili sve da nacrtaju mete političkim protivnicima. Pa je li to vrijedno toga? Isto ovo radio je i bivši režim preko sajta UDAR.ME U svakom slučaju – uplašiti nas neće“, naveo je on.

“URA će od Ministarstva unutrašnjih poslova hitno zatražiti odgovor ko stoji iza sajta „izdaja.me“ na kojem se targetiraju poslanici poslaničkih klubova „Crno na bijelo“ i Socijalističke narodne partije”, poručili su iz te partije.

“Gotovo da je jasno iz čije kuhinje izlazi ovaj radikalni, fašistički diskurs i sadržaj u kojem se građani pozivaju na ulice a poslanici targetiraju sa zatamnjenim crno-bijelim fotografijama. Sa adresa onih političkih snaga i pojedinaca koji istim sadržajima danima unazad zasipaju crnogorsku javnost.

To je najveći domet politike onih koji odustaju od evropskog puta, civilizovanog i parlamentarnog života, Crne Gore u budućnosti bez balasti prethodnog režima kojemu je isto bilo svojstveno”, zaključuju u saopštenju.

dm.me
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *