KURIR o Memiću: Ovako je MINISTAR proveo pretpraznične dane

151

Ministar turizma i omladine Husein Memić iskoristio je pretpraznične dane da malo uživa sa porodicom, a zatekli su ga u beogradskom zoo vrtu gdje je bio sa lijepom suprugom Azrom, sinom Abdulahom (7) i najmlađom ćerkicom Havom (18 mjeseci). Njegova najstarija ćerka je zbog školske priredbe morala da ostane u Novom Pazaru. Memić u razgovoru za Kurir kaže da na kraju godine obično sumira rezultate.

– Ova godina je za mene bila izuzetno turbulentna – kaže nam Memić, jedno od novih lica u kabinetu Ane Brnabić. Iskreno kaže i da Nova godina za njega ne predstavlja neki poseban dan.

Husein Memić

– Ali radujem se tom datumu jer je to prilika da budem zajedno sa svojom porodicom.

Memić je upravo tako i proveo dane uoči praznika – iz Novog Pazara su mu nakratko stigli supruga Azra, sedmogodišnji sin Abdulah i ćerkica Hava. – Najstarija ćerkica nije mogla da nam se pridruži, imala je novogodišnju priredbu u školi – kaže Memić i dodaje:

– Volio bih da mi sledeća godina bude bez stresa, da više razmišljamo o ljudima kojima je potrebna pomoć, da više vremena provodimo družeći se, razmijenjujući ideje od opšteg interesa, manje svađa i više međusobnog poštovanja.

Husein Memić

Foto:Kurir.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *