LAVROV O ZDRAVSTVENOM STANJU PUTINA

4

Ne mislim da razumno biće može da uoči bilo kakve znake bolesti kod Putina, kazao je Lavrov u intervjuu za francusku televiziju TF1.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov prokomentarisao je glasine o tome da je ruski lider Vladimir Putin navodno bolestan rekavši da svi razumni ljudi koji prate svakodnevne javne nastupe ruskog lidera, teško da će kod njega videti znake bilo kakve bolesti.

– Predsednik Vladimir Putin se svakodnevno pojavljuje u javnosti. Vi možete da ga vidite na vašim ekranima, da čitate i da slušate njegova obraćanja. Ne mislim da razumno biće može da uoči bilo kakve znake bolesti kod njega – kazao je Lavrov u intervjuu za francusku televiziju “TF1”.

– Ostavljam to na savesti onih koji šire takve glasine – dodao je Lavrov.

Ruski ministar je takođe rekao i da je Putin spreman da razgovara sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, kao i sa drugim kolegama, o pitanju Ukrajine, i to uprkos njihovoj retorici u javnosti.

– Glavno je da iza toga stoji želja da se kriza evropske bezbednosti zaista reši – kazao je.

– Mi se ne namećemo nikome. Ako neko želi sa nama da razgovara, Putin nikada neće odbiti svoje kolege koje traže razgovor ili sastanak. Ako se Makron obrati Putinu sa predlogom da razgovaraju, ja vam garantujem da će ta molba biti podržana – zaključio je Lavrov.

Već duže se inače svet bavi zdravstvenim stanjem Vladimira Putina za koga se jedan dan tvrdi da ima rak, drugi demenciju i Alcajmerovu bolest…

Britanski mediji otišli su danas toliko daleko da su najpre objavili vest da je ruski predsednik Vladimir Putin možda već mrtav, te da ga menja dvojnik, a samo nekoliko sati kasnije sebe demantovali i rekli da Putin ima još svega tri godine života prema tvrdnjama izvora iz MI6.

Kurir.rs/Sputnjik/Republika
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.