LOPOV PONOVO HARA NOVIM PAZAROM! Ukrao novac iz kase i humanitarnih kutija

142

NOVI PAZAR – Novopazarska policija traga za lopovom koji je u danas u ranim jutarnjim časovima ukrao novac iz kase i humanitarnih kutija u jednom novopazarskom restoranu.

Krađa se dogodila oko 4 sata iza ponoći u ulici 28. novembra, a muškarac sa snimka je odneo manju količinu novca iz kase, kao i nepoznatu količinu novca koja se nalazila u dve humanitarne kutije.

Kako se pretpostavlja, radi se o istom razbojniku koji je u noći između 5. i 6. februara ove godine, odvalio vrata na dva butika u Ulici Rifata Burdževića i iz jednog ukrao dva lap top računara, a iz drugog fiskalnu kasu.

Njega je policija privela nakon čega je utvrđeno da je iste noći, na Keju 37 Sandžačke divizije nasilno otvorio vrata na „renou“ iz kojeg je ukrao CD plejer i parfem, a u ulici Avnoja razvalio katanac na rashladnoj vitrini iz koje je ukrao nekoliko limenki i drugih sokova.

Nakon podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, osumnjičeni je pušten, a samo dan posle izvršio je krađu u pomenutom restoranu.

https://www.instagram.com/p/CZtTjCgInV3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=2ba7e096-3fe2-4781-bc75-cf40cb6edf2b

indeksonline.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *