“MAJKA GA JE ZVALA DA VIDI KAD DOLAZI, A ONDA SU JOJ JAVILI STRAŠNU VIJEST” Detalji teške nesreće…

773

Bio je momak za primer. Celo selo se utišalo, velika tuga – drhtavim glasom kroz suze za “Blic” priča meštanin Lučana koji otkriva detalje stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila juče oko 9 sati i u kojoj je nastradao mladić Dejan V. (19).

Dejan je nastradao nakon preticanja “golfa”, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion koji je se nalazio van puta. On u trenutku nesreće nije imao sigurnosni pojas ali je imao je probnu vozačku dozvolu kao i vozač “golfa”, Danilo K. (19).

Kako saznajemo, ova dva mladića bili su jako bliski drugari, te su to veče proveli zajedno u vikendici kod mesta Vica kod Lučana.

Bili su u vikendici do kasno, a pošto su obojica imali probnu dozvolu nisu željeli da krše zakon i voze posle 23 sati. Dogovorili su se da prespavaju i ujutru krenu ka kući. Dejana je majka pozvala da vidi kada dolazi, pričali su par minuta i on je sio u kola i krenuo. Pola sata nakon toga žena je primila tužnu vijest – priča prijatelj porodice upoznat sa slučajem.

Kako mještani sela Krstac, odakle je i poginuli mladić pričaju, Dejan je oduvijek imao ljubav prema automobilima.

Obožavao je kola i sve vezano za njih. To im je bila kao porodična tradicija. Njegov otac, stric i deda bili su vozači po zanimanju. Majka mu radi u privatnoj agenciji. Jedna sasvim normalna porodica. Imaju i mlađeg sina – priča za “Blic” komšija porodice nastradalog mladića i dodaje:

– Jedno divno dijete. Vaspitan, dobar, pametan. Eto šta je sudbina…

Piše: Iva Ogarević
Izvor Blic




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *