“MAJKU IM JE**M, ŠTA UČINIŠE…” VODITELJ OPSOVAO NA RTS-U!

603

Na društvenim mrežama se pojavio šokantan snimak na kome se čuje kako voditelj emisije “Oko magazin”, Gorislav Papić, izgovara psovku “majku im je**m”. Nepristojne reči izrečene na Prvom kanalu RTS-a zaista su neprimerene i izazvale su veliku pažnju.

Papić je, nakon što je pozdravio gledaoce i najavio kojim će se temama baviti u emisiji, “Oko magazin” započeo skandaloznim rečima, citirajući Aleksandra Leku Rankovića, koji ih je izgovorio kada je video u kakvim uslovima žive i rade logoraši na Golom otoku 1951. godine. Ranković je tom prilikom kazao “majku im je**m, šta učiniše od naših ljudi”.

Voditelj emisije, koja se emituje u 18 časova i 25 minuta na Javnom servisu, ponovio je te reči i šokirao mnoge. Užasna psovka izgovorena je u terminu kad i najmlađa populacija gleda televiziju. Nije postojalo nikakvo upozorenje da će se u emisiji naći neprimeren sadržaj.

Emisija “Oko magazin” bavi se i pričama iz kulture, kako se navodi na sajtu RTS-a, pa je pogodno i da je deca gledaju. Međutim, posle sočno izrečene psovke postavlja se pitanje da li je primerena za mladu populaciju. Takođe se i postavlja pitanje zašto nepristojan deo citata nije “bipovan”.

(MONDO)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *