(Video) MASOVNA TUČA U ULCINJU: OPŠTI HAOS Ispred Kluba – VIDEO

152

Ispred jednog kluba u Ulcinju, na crnogorskom primorju, došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo više lica. Snimak je objavljen na društvenim mrežama i napravio je pravu pometnju.

Jedna popularna Instagram stranica objavila je snimak incidenta, na kome se vidi grupa mladih muškaraca kako jure iz jednog kluba u Ulcinju, upadajući u tuču među velikim brojem prolaznika.

Snimak počinje begom momka u crvenoj majici iz kluba, a za njim je jurnulo još nekoliko posetilaca, pravo u masu. U sekundi je nastao opšti metež na šetalištu ispred lokala, neko je dobio pesnicu u glavu, neko se sapleo preko žardinjere, a jedan učesnik u tuči je čak ugrozio i dve devojke dok je pokušavao da napravi udarac nogom iz skoka – da bi odmah zatim završio na tlu.

Za samo pet sati od kako je objavljen, originalni snimak je sakupio preko 6.500 reakcija, a komentari se odnose uglavnom na kritiku momka u crvenoj majici kako je “junačina”, neki su tuču opisali kao “trku bikova”, dok su treći bili mnogo oštriji u svojoj proceni učesnika ove masovne tuče i jurnjave.

Nije lepo videti ovakve prizore na ulicama grada, bilo da u njemu živimo ili letujemo. Upozoravamo vas da sadržaj može biti uznemirujući za neke.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *