MATEJEV OTAC MISLILI SU DA PRIČA SA NEKIM, PO NAČINU HODA MOGU DA KAŽEM DA JE ON: Matejev otac o misterioznim snimcima i rečima njegovih prijatelja

140

Beogradska policija pokušava da na osnovu video snimka utvrdi da li se mladi Splićanin spušta stepenicama prema Savi

Potraga za Matej Periš (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, ulazi u 19. dan i niko sa sigurnošću ne može da potvrdi da li je mladi Splićanin ušao u Savu.

Kako Telegraf.rs saznaje, inspektori beogradske policije pokušavaju da na osnovu poslednjeg zabeleženog video snimka sa kamere restorana Savanova utvrde da li silueta koja se vidi na dnu snimka odgovara nestalom mladiću Mateju Perišu.

– Verujem u rad beogradske policije. I verujem da je moj sin živ iako je sada procenat mali. Teško mi je kao i svakom roditelju u mojoj situaciji – kaže Periš.

On je u razgovoru za Telegraf potvrdio da je u svakodnevnom kontaktu i sa ćerkama i suprugom koje očekuju da će se on vratiti sa Matejom.

– Čujem se i sa jednim prijateljem mog sina. Nije im lako zbog svega što se dogodilo. Samo su mi rekli da ga “nisu odmah potražili jer su mislili da priča sa nekim – kaže Periš.

RepublikaKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *