Medojević optužio Dritana: Osnovano sumnjam da si lično dostavio informaciju narko kartelu

133

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je danas da osnovano sumnja da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović “lično dostavio informaciju narko kartelu” o akciji zapljene kokaina.

“Dritan još nije odgovorio ko je narko klanu dojavio informacije o međunarodnoj akciji zapljene 1500 kg kokaina.

Dritan je imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zapljene 1500 kg kokaina u pošiljci banana.

Neko je tu informaciju proslijedio narko kartelu iz Crne Gore i tako spasio hapšenja najmanje 50 vođa i članova narko kartela čija je roba bila.

Ja osnovano sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu tu informaciju. I da mu kartel za tu veoma vrijednu informaciju nije ostao dužan”, naveo je Medojević.

On je optužio Abazovića da je lično pogurao odluke Vlade kojima se podstiče i intenzivira šverc cigareta preko Luke Bar.

“I za takve odluke šverceri cigareta mu nijesu ostali dužni! Izgleda da je Dritanu i njegovim nalogodavcima iz Vijesti novac od droge i cigareta važniji od EU i NATO.

Ključna logistička ekipa za koaliciju URE i DPS je okupljena oko Atlantskog saveza u Crnoj Gori koga vodi saradnik ANB-a Savo Kentera. Milica Pejanović-Đurišić, Ranko Krivokapić i Željko Ivanović”, naveo je Medojević.

antenam.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *