Mesi se rasplakao na oproštaju od Barse VIDEO

168

„Sve što sam ovde proživeo učinilo me osobom koja sam danas. Dao sam sve za ovaj dres. Hvala svima na podršci koju sam imao svih ovih godina.

Nikad nisam mislio da ću otići na ovakav način, nisam ni razmišljao o oproštaju nikad. Nadam se da ću se jednog dana vratiti kako bih doneo nešto novo klubu, mnogo uspeha i zajedničkih lepih trenutaka u budućnosti.

Mnogo je reči koje bih rekao, ali jednostavno me emocije obuzimaju i teško mi je da govorim. Zato ću se posvetiti odgovaranju na vaša pitanja. Hvala vam“, rekao je Mesi.

On je celu karijeru proveo u Barseloni i sledi odluka o novom klubu.

„Ne znam uopšte šta bih rekao, nisam spreman za ovo. Teško se nosim s ovim. Poslednja godina bila je dosta teška zbog situacije od prošlog leta.

Ja i moja porodica verovali smo da ćemo ostati ovde jer ovo je moj dom. Ovde nam je bilo prekrasno, ali eto, moram da kažem zbogom.

Celi život sam ovde, od trinaeste godine i nakon 21 godine odlazim s mojom porodicom, moja tri mala katalonska Argentinca. Ovo je moj dom, zahvalan sam za sve. Svim mojim sadašnjim i bivšim igračima i svima u klubu“, rekao je Mesi, koji se slomio pred kamerama.

Rekao je da je PSŽ opcija, ali da tek treba da se pregovara.

https://twitter.com/i/status/1424314320641474567

 

 

 

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *