Ekskluzivno OTKRIVAMO! Mirenesa je pljačkašica koju TRAŽI NJEMAČKA POLICIJA

301

Žena koja je ukrala više od milijun eura iz tvrtke u Stuttgartu zove se Mirnesa S. i bosanskohercegovačkog je porijekla. Zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Stuttgartu.

Otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja odjevena u markiranu odjeću.

Naime, 42-godišnjakinja je 14. 10. ove godine ukrala više od miliona eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Policija je objavila fotografiju 42-godišnjakinje koju traže / Foto: Polizei Stuttgart

Kako je priopćila policija, žena je iz prostorija tvrtke 14. 10, oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Imala je pristup novcu kao zaposlenica tvrtke. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom priopćenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz tvrtke iznijela toliki novac.

Kako je Fenix-magazin.de već ranije pisao, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, priopćila je policija u Stuttgartu.

Nakon što je ovu vijest u četvrtak objavio Fenix-magazin.de, redakciji se javio čitatelj (podatci o imenu i prezimenu poznati redakciji) koji kaže kako je riječ o osobi iz Hrvatskoj susjedne zemlje, odnosno iz zemlje s prostora bivše Jugoslavije.

Kasnije se otkrilo kako je 42-godišnjakinja BiH državljanka te se zove Mirnesa S.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *