MISTERIJA SMRTI POŠTARA Šta se kobnog dana dogodilo mladiću koji je krenuo sa 15.000 evra u torbi

213

Policija pregleda snimke sa video-nadzora i vještači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti.

Inspektori to rade po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odakle su Vijestima i saopštili te informacije.

U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tela muškarca M. S, te je povodom navedenog događaja, nakon što je 20. 12. 2022. godine, policija obavestila dežurnog tužioca u ovom tužilaštvu da je mestu Botun iz reke izvučeno telo muškarca, dežurni tužilac izašao na lice mesta, izvršio uviđaj u prisustvu veštaka medicinske struke – obducenta – odgovorila je Vijestima rukovoditeljka i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva, tužiteljka Lepa Medenica.

– Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mjere i radnje, kako izuzimanje video materijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i vještačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obavještenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu – zaključila je Medenica za Pobjedu.

Telo dvadesetpetogodišnjaka pronađeno je juče u Botunu. Njegov nestanak u subotu su prijavele Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

Stamatović je radio kao poštar i njegov nestanak su prije tri dana prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada.

Ubrzo nakon nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, a crnogorski portal Press sinoć je objavio da je mladić navodno nađen sa vezanim rukama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *