MONSTRUOZNO! Vučićev stručnjak izjavio da je malo 100 Muslimana za jednog Srbina

Samozvani marketinški stručnjak u službi Aleksandra Vučića, Nebojša Krstić, napisao je na Tviteru, povodom godišnjice čuvene izjave naprednjačkog lidera da treba ubiti 100 Muslimana za jednog Srbina, da je to malo.

Ovim je Krstić reagovao na podsećanje jednog od komentatora na Tviteru, da je na današnji dan, 1995. godine, Vučić za skupštinskom govornicom izgovorio:

– Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom.

Time se Vučić upisao u anale govora mržnje i ratnohuškačke retorike.

Kako se pokazalo, i Krstić baštini nacističke ideje koje su tokom Drugog svetskog rata primenjivali nemački okupatori nad srpskim civilnim stanovništvom, sprovodeći politiku “100 Srba za jednog ubijenog Nemca”. No, i to mu je malo, te žedan krvi želi više.

Ne pamti se da je posle Vučića iko na političkoj sceni uputio monstruozniju poruku od Krstića.

Ovo je drugi put za nekoliko dana da iz SNS stižu otvoreno nacističke poruke. Tako je i visoki funkcioner SNS, Miroslav Petrašinović, na svom Tviter nalogu prepevao i prilagodio slogan Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke partije Nemačke – “Jedan narod, jedno carstvo, jedan firer”, koji u njegovoj interpretaciji glasi “Jedna stranka, jedna zemlja, jedan predsednik”.

Direktno.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.