Muamer izgubio kontrolu nad vozilom i POGINUO NA LICU MJESTA A DJEVOJČICA POVRIJEĐENA

610

U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 2 časa i 30 minuta u Bulevaru Jovana Dučića ispred broja 33 stradao je Muamer Bekajdari (35) a povrijeđena je petnaestogodišnja devojčica koju je verovatno vozio kući iz grada.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, do nesreće je došlo zbog neprlagođene brzine kretanja na vlažnom i klizavom kolovozu te je Muamer izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolovoza u lijevu stranu, udario u ivičnjak, a zatim u plastični kontejner za smeće i na kraju je lijevom bočnom stranom automobila udario u drvo.

Nezvanično saznajemo da je 15-ogodišnjakinja zatečena na zadnjem sjedištu sa desne strane, a Muameru su noge bile ispod volana, a tijelo na suvozačkoj strani. Smrt muškarca konstatovana je na licu mjesta.

Muamer je navodno iza sebe ostavio dva sina i ženu i za sada nije poznato kako se našao sa povređenom djevojčicom u kolima.

Roditelji povrijeđene petnaestogodišnjakinje zahvaljuju Bogu što im je ćerka preživjela ovu strahovitu nesreću i ni oni ne znaju šta je radila sa rahmetli Muamerom u kolima.

– Sreća u tako strašnoj nesreći je što je zadobila “samo” prelom ruke i danas je na programu za operaciju. Još malo se ugruvala, udarila je grudni koš sa lijeve strane ali na sreću nije u životnoj opasnosti i nadamo se da će se brzo oporaviti – rekla je za “Blic” majka povrijeđene djevojčice.

Kaže i da njoj i suprugu nije jasno kako se našla u kolima sa rahmetli Muamerom koji je toliko stariji od nje te da čekaju da policija obavi istragu tim povodom.

– Koliko znamo, on je prijatelj njene drugarice pa samim tim i njen poznanik ali ne znamo otkud ona zajedno sa njim u kolima i to sama. Nismo ni stigli da pričamo sa ćerkom o tome. Znamo samo da je otišla sa drugaricom u grad i javila nam se kasnije da idu nešto da jedu. Posle toga su navodno otišli još negdje i pretpostavljamo da ju je Muarem vozio kući a da je drugarica ostala sa momkom i da se verovatno sa njim vraćala kući. Tako smo nešto načuli ali nemamo prave informacije. Takođe, nismo znali da je Muamer imao toliko godina tako da nam je još čudnije zašto je pristala da ide sa njim sama. Ona je tinejdžerka i kao i svi u tim godinama ima svojih “bubica” ali je dobro dijete. Neka joj ovo bude za nauk da pazi u buduće s kim se druži i s kim seda u kola – priča nam uzrujana majka.

Prijatelji povrijeđene petnaestogodišnjakinje imaju samo reči hvale za nju i takođe im nije jasno kako se zadesila u kolima sa Muamerom.

– Ona je divna djevojka, dobra drugarica i vrhunska sportistkinja koja nastupa za reprezentaciju Srbije u savateu. Nikada sa njom nije bilo nikakvih problema pa je i nama čudno zašto je sela u kola sa tim muškarcem. Nadamo se da će se brzo oporaviti – priča nam jedan prijatelj povređene devojke.

Tijelo Muamera Bekajdarija prebačeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu gdje će između ostalog biti urađene toksikološke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata što bi dodatno rasvetlilo nedoumice o tome kako se desila ova strašna nesreća.

Podsjetimo, staravična nesreća dogodila se jutros oko 2 časa i 20 minuta u Bulevaru Jovana Dučića ispred broja 33 u Novom Sadu. Kako nezvanično saznaje “Blic”, do nesreće je došlo zbog neprlagođene brzine kretanja na vlažnom i klizavom kolovozu te je Muamer izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolovoza u lijevu stranu, udario u ivičnjak, a zatim u plastični kontejner za smeće i na kraju je lijevom bočnom stranom automobila udario u drvo.

Petnaestogodišnjakinja je zatečena na zadnjem sjedištu sa desne strane, a Muameru su noge bile ispod volana, a telo na suvozačkoj strani. Smrt muškarca konstatovana je na licu mjesta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *