Muhović napustio Bosnjačku stranku i prešao u SPP, pa poručio

71

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke, član Predsjedništva Adnan Muhović saopštio je da napušta tu stranku i da prelazi u Stranku pomirenja i pravde, saznaje portal Standard

Muhović je kazao da je odustajanje od programske nacionalne politike koja je rezultirala današnjim predlogom sastava Predsjedništva po ukusu i preporukama DPS-a.

“BS prati interese DPS-a i zarobljava bošnjački narod, gura ga u ambis zajedno sa DPS-om koji je poslan u prošlost 30.avgusta. Ervin Ibrahimović koji je bio na listi Narodne stranke Novaka Kilibarde ne može da vidi bošnjački narod niti ce, jer ce se BS ubrzo urušit i doživjet domino efekat, jer je mnogo nezadovoljnih članova i funkcionera”, rekao je Muhović.

On je dodao da će se to ubrzo viđet, i da on ne izlazi iz nacionalne politike niti da ga iz nje mogu izbaciti poslušnici DPS-a i paradržavnih struktura udbe.

“Nastavljam borbu za bošnjački narod u Stranci pravde i pomirenja. Njeni lideri u Sandžaku i Crnoj Gori jedini su istinski borci za Bošnjake, Muamer Zukorlić i Hazbija Kalač. Od danas sam i ja dio tog časnog tima!”, zaključio je Muhović.

Muhović je za vrijeme svog članstva u Bošnjačkoj stranki bio predsjednik Skupštine opštine Petnjica i zamjenik direktora Centra za profesionalnu rehabilitaciju u Crnoj Gori.

Ostaje da se vidi da li će uskoro dobiti funkciju kroz novu partiju, koja participira u vladajućoj većini.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *